joi, 9 aprilie 2009

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine, spune un proverb...
Insa daca vom dori intr-adevar sa avem un ten frumos, singura cheltuiala va fi timpul. Pentru ca, orice masca din ingrediente naturale are nevoie de timp pentru a fi preparata si apoi timp pentru a o folosi...
Cum mastile naturale nu se pastreaza de pe o zi pe alta, sfatul nostru este acela de a lua intr-o zi din saptamina timpul necesar pentru frumusetea fetei dumneavoastra. Si daca ati gasit timpul necesar iata una dintre legumele pe care le puteti utiliza.
Rosiile, datorita continutului de apa vie sint rehidratante si revigorante si au si actiune astringenta. Datorita faptului ca sint o buna sursa de vitamine necesare epidermei sint un excelent mijloc de curatire a tenului si de inchidere a porilor dilatati recomandate in special in cazul tenurilor seboreice, grase, acneice, cu puncte negre.
Mastile pe baza de rosii se prepara din suc proaspat de rosii amestecat cu amidon sau argila pentru a-i da consistenta. Pe toata perioada toamnei se recomanda stergerea usoara a obrazului, in fiecare zi, cu o felie de rosie bine coapta. Se lasa pina se usuca putin pe piele, apoi se spala fata cu apa calduta.
In cazul tenurilor acneice, se tamponeaza obrazul cu suc de rosii de mai multe ori pe zi, timp de o luna. In urma curelor pentru ten cu rosii pielea fetei va capata fragezime, stralucire si catifelare, se atenueaza sau se vindeca iritatiile de tip alergen.

0 Comments:

Post a Comment